Du kan altid handle i vores butik uden bestilling.
Mandag-fredag 10.00-17.30 & lørdag 10.00-14.00
Normalpris 90 Kr. Pr Kilo
Medlemspris Kun 70 Kr. Pr Kilo
Du betaler kun for den faktiske vægt. Hvis den vejer mindre end du har betalt, vil prisen blive justeret og tilbagebetalt
Husk At Vælge Størrelse
Sælges fersk. Dansk kød fra danske lanmænd.
Ribbensteg, er en populær udskæring af svinekød. Denne udskæring er kendt for sin saftige kødstruktur og det sprøde lag af svær på toppen. Ribbensteg tilberedes typisk ved stegning i ovnen, og den sprøde svær er ofte et højdepunkt.
Tilberedning: Ribbensteg tilberedes primært ved stegning i ovnen. Kødet bliver saftigt, og det karakteristiske svær bliver sprødt under tilberedningen. Man kan også krydre stegen eller marinere den inden stegning for at tilføje mere smag.
3 dage ved temperatur på højest 5 ℃. På frost kan kødet kan holde sig i 8-10 måneder ved en temperatur på højest -18 ℃.