Du kan altid handle i vores butik uden bestilling.

Man-fre 13.00-17.30 & lør 10.00-14.00

Vi holder lukket fredag d. 17/5-24 og lørdag d. 18/5-24



Ribbensteg

Ca. 1000G

90,00 kr.

Normalpris 90 Kr. Pr Kilo

Medlemspris Kun 70 Kr. Pr Kilo

Du betaler kun for den faktiske vægt. Hvis den vejer mindre end du har betalt, vil prisen blive justeret og tilbagebetalt

Husk At Vælge Størrelse

Antal
1
Tilføj til kurv

Sælges fersk. Dansk kød fra danske lanmænd.

Ribbensteg, er en populær udskæring af svinekød. Denne udskæring er kendt for sin saftige kødstruktur og det sprøde lag af svær på toppen. Ribbensteg tilberedes typisk ved stegning i ovnen, og den sprøde svær er ofte et højdepunkt.

Tilberedning: Ribbensteg tilberedes primært ved stegning i ovnen. Kødet bliver saftigt, og det karakteristiske svær bliver sprødt under tilberedningen. Man kan også krydre stegen eller marinere den inden stegning for at tilføje mere smag.

3 dage ved temperatur på højest 5 . På frost kan kødet kan holde sig i 8-10 måneder ved en temperatur på højest -18 .