Du kan altid handle i vores butik uden bestilling.
Mandag-fredag 10.00-17.30 & lørdag 10.00-14.00
Normalpris 110 Kr. Pr Kilo
Medlemspris Kun 90 Kr. Pr Kilo
Du betaler kun for den faktiske vægt. Hvis den vejer mindre end du har betalt, vil prisen blive justeret og tilbagebetalt
Husk at vælge mængde
Dansk kødkvæg der er, opdrættet, slagtet og opskåret i Danmark.
En gammeldags oksesteg er en større udskæring af oksekød, såsom bov eller mørbrad. Stegen har en jævn form og er omgivet af et lag af fedt, som hjælper med at holde kødet saftigt under tilberedningen.
En gammeldags oksesteg er en traditionel og klassisk ret, der normalt tilberedes ved langsom stegning eller braisering i ovnen. Denne tilberedningsmetode giver kødet tid til at blive mørt og saftigt samtidig med, at det absorberer smag fra krydderier, grøntsager og bouillon.
Holdbarhed:
3 dage ved temperatur på højest 5 ℃. På frost kan kødet kan holde sig i op til 12 måneder ved en temperatur på højest -18 ℃.