Du kan altid handle i vores butik uden bestilling.
Mandag-fredag 10.00-17.30 & lørdag 10.00-14.00
Normalpris 140 Kr. Pr Kilo
Medlemspris Kun 100 Kr. Pr Kilo
Husk at vælge mængde
Dansk kødkvæg der er, opdrættet, slagtet og opskåret i Danmark.
Oksekød i strimler refererer til udskåret oksekød, der er skåret i tynde strimler. Dette skæres fra udskæringer som bovklump eller tykkam. Det kan variere i længde og bredde, da det er skåret i hånden.
Oksekød i strimler er populært på grund af sin alsidighed, hurtige tilberedning og evne til at absorbere smag fra marinader og saucer. Og bruges ofte i retter som wokretter, stir-fries, tacos, salater, nudelretter og wraps. Det kan også serveres som fyld i sandwich eller sandwich.
Holdbarhed:
3 dage ved temperatur på højest 5 ℃. På frost kan kødet kan holde sig i op til 12 måneder ved en temperatur på højest -18 ℃.